Enkele straffe projecten

Cur@-z Zorgnetwerk, warme woonzorg van @ tot Z

Op 1 januari 2019 zijn WZC Huize Roborst in Zwalm en WZC Home Sint-Franciscus in Kluisbergen gefusioneerd. De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Zorgnetwerk Cur@-Z vzw.

DDS Technics

Davy De Scheerder is gespecialiseerd in de installatie en onderhoud van sanitair, verwarming, elektriciteit en ventilatie voor zowel nieuwbouw als renovatie bij particulieren en bedrijven. Ook voor groene energie bent u bij Davy aan het juiste adres.

Pleisterwerken Anno

Strak pleisterwerk herken je als alle hoeken mooi in één lijn vallen, als de aansluiting tussen muur en plafond een mooie rechte lijn geeft, als dagkanten mooi haaks worden uitgepleisterd, als hoekprofielen op de juiste manier op het raam worden uitgelijnd, kortom als je vak je passie is!

Krachtig in zorg

Roos Strobbe gelooft in de kracht van mensen. Ze gelooft in hun competenties, in hun talenten en groeipotentieel. De juiste mensen, op de juiste plaats, die respectvol met elkaar omgaan zijn voor haar de teams van morgen. Het zijn die teams die de grootste meerwaarde creëren, en het werk zo efficiënt mogelijk klaar krijgen.

Allumette Apéro bar Gent

Allumette is een verwezenlijking van Lisa & Inge. Ze ontmoetten elkaar in de horeca. Daar werd al snel duidelijk dat ze verschillende passies samen delen, vooral de liefde voor eten & drinken en het soigneren van klanten.

't Huys van Enaeme

’t Huys van Enaeme, in het hart van de Vlaamse Ardennen, is gelegen op een pleintje in Ename. In een 19e eeuwse woning stralen de drie kamers een warme, landelijke sfeer uit.

Privédetective VDB Investigations

Privédetective Guy Van Den Bossche zorgt voor een efficiënte en 100% rechtsgeldige aanpak dankzij de combinatie van 20 jaar praktijkervaring en een academische achtergrond.